Putina
lume stie ce mananca. Si mai putina lume citeste ambalajul la ce mananca.
Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie.
Iaurturile probiotice - inventia concernelor americane - spre exemplu,
contin bacterii care nu au fost folosite inainte niciodata
in alimentatie. Una din aceste bacterii este specia "Bifidobacterium
bifidum".
Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei in flora vaginala, in rect, si
in tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale. Aceste
bacterii nu sunt prezente in mod normal niciodata in intestinele subtiri,
in stomac sau in gura, in afara ca omul a facut contact direct cu cele de
mai sus.
Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidului din stomac atunci
cand sunt ingurgitate pentru a nu perclita flora din intestine, in special
din cel subtire.
Concernele nu numai ca ni le-au introdus in iaurturi, insa le-au si
modificat genetic ca sa supravietuisca acidul din stomac.
De aici se vede si reavointa si perversitatea celor care le-au destinat
pentru consumul inconstient al umanitatii moderne.
Prin intermediul iaurtului "probiotic" folosit ca un cal troian
microbilogic aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung in
intestinul subtire al omului. Si acest lucru care duce automat la tot felul
de probleme ulterioare caci prin ele se schimba automat flora naturala care
este inlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co va creeaza deci un
fel de flora vaginala in intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte
nocive pentru sanatate.
Cunoscutul specialsist in technica alimentara Udo Pollmer, care apare des
la televiziunea germana ca specialist in domeniu pe teme de alimentatie, a
facut cunoscut acest fapt in una din cartile sale. Insa cui ii pasa, putini
stiu inca.
La televizor el insa nu poate vorbi de asa ceva si nici nu este intrebat.
Nu-i de mirare la cat se castiga cu reclama la iaurturile probiotice de
catre posturile de televiziune. Cum sa-ti alungi clientii ?
Citatul din carte cu privire la acest truc si dauna aduse de consumul de
probiotice este aici in limba germana pt. cine stie:
http://www.wahrheitssuche.org/probiotische-bakterien.html
"Bacteriile profane de iaurt insa nu au obiceiul sa se lipeasca de peretii
intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din lucrurile
digerate. Pe de alta parte bacterrile probiotice nu sunt in stare sa faca
lapte gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide. De aceea
pretioasele bacterii (probiotice) se introduc amestecat pe alta cale,
ulterior, in iaurtul deja fermentat." (Udo Polmmer)
"Bacterii din fecale, din secretii vaginale sau din bacterii care au fost
izolate vreodata la pacienti, bacterii care dupa microbiologul alimentar
Prof. Michael Teuber reprezinta noi specii. Bacterii la care lucreaza si
tehnologii genetici, care provin din fecale de porc sau din intestine de
sobolani. Bacterii a caror specie nici nu este definita clar si care au
fost testate fara scrupule si la sugari. Aici trebuie specificat ca
bacteriile bifide pot fi si patogene, asa cum avertizeaza specialistul
elvetian. Unele bacterii bifide pot provoca carii si chiar meningita" (Udo
Polmmer)
Deci aceste bacterii nici macar nu pot produce iaurt din lapte ! Ele sunt
amestecate in iaurt dupa ce acesta a fermantat.
"Consumul produselor probiotice pot deci sa afecteze flora intestinala.
Pentru microbiologi acest lucru nu este o surpriza.
La urma urmei nici o bacterie nu are chef sa se lupte cu alti patogeni.
Bacteriile se cearta mai degraba cu rudelele lor, care au aceleasi
preferinte alimentare la trocul cu mancare. Si intradevar, indicii despre
efectul nociv al produselor probiotice nu lipsesc. In anul 2000 presa
germana scria "iaurturile probiotice pot periclita viata." Cauza acestor
scandaluri era un congres medicinal in Birmingham unde imunologul vienez
Dr. Wolfgang Graninger isi prezentase rezultatele cercetarilor. Conform
acestora, iaurturile probiotice pot duce la persoanele cu sistemul imunitar
slabit la boli periculaose ca meningita, penumonie sau septicemie. La acest
congers a fost prezentat cazul unui diabetic mai in varsta care a primit de
la consumul de probiotcie un abces la ficat si care a putut fi salvat doar
prin operatie. Seful spitalului vienez, Dr. Elisabeth Pittermann a scos
dupa aceasta intamplare iaurturile probiotice din menu-ul spitalului. Firma
Scheitz din Andechs care produce iaurturi ecologice a eliminat bacteriile
probiotice din lista de ingrediente. Cine vinde cu placere produse care
contin bacterii, care atunci cand sunt gasite de specialistii in igiena
reprezinta o dovada de contaminare fecala ?"(Udo Polmmer)
Problema si mai mare este ca de la introducerea "proboticelor" concernele
au convins, incetul cu incetul, ori prin persuativitatea tipic americana
ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestea, cam toti producatorii de
iaurturi - indiferent ca este probiotic sau nu - sa foloseasca tot aceste
bacterii nocive la preparat iaurtul - asa ca este greu de gasit inca un
iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile traditionale
folosite la facut iaurtul proveneau inainte de la vitel sau vaca. Dupa
Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus siLactobacillus
bulgaricus.
In Germania este acum foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi
bifide.
Cu alte cuvine este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii
vaginale si fecale.
Mancam caca...fara sa stim, fiindca ii credem orbeste pe cei care fac
reclama la TV.
Asta e.
In Google este intre timp extrem de greu de gasit un articol din care sa
reiasa evident ceea ce acum cateva decenii era bine cunoscut despre aceste
bacterii, insa daca cititi carti mai vechi sau cautati cu grija puteti
vedea ca aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iartul, nici cu
intestinele si ca fac cu adevarat parte din flora altor organe. Toate
articolele noi despre aceaste bacterie mint cu nerusinare sau au preluat
minciuna de la altii.
De exemplu mai jos, o firma vinde un produs cu aceleasi bacterii bifide
pt. flora vaginala, idem cu cele care se gasesc si in iarurturile
probiotice de la Danone & Co. In general se stie sau cel putin stia ca
flora vaginala si cea din intestine este complet diferita. Insa in ziua
de azi cine mai gandeste ? Toata lumea crede. Cam orbeste.
Daca cineva foloseste aceleasi bacterii pt. stomac si pt. vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu credeti ?
Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie.
Iaurturile probiotice - inventia concernelor americane - spre exemplu,
contin bacterii care nu au fost folosite inainte niciodata
in alimentatie. Una din aceste bacterii este specia "Bifidobacterium
bifidum".
Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei in flora vaginala, in rect, si
in tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale. Aceste
bacterii nu sunt prezente in mod normal niciodata in intestinele subtiri,
in stomac sau in gura, in afara ca omul a facut contact direct cu cele de
mai sus.
Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidului din stomac atunci
cand sunt ingurgitate pentru a nu perclita flora din intestine, in special
din cel subtire.
Concernele nu numai ca ni le-au introdus in iaurturi, insa le-au si
modificat genetic ca sa supravietuisca acidul din stomac.
De aici se vede si reavointa si perversitatea celor care le-au destinat
pentru consumul inconstient al umanitatii moderne.
Prin intermediul iaurtului "probiotic" folosit ca un cal troian
microbilogic aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung in
intestinul subtire al omului. Si acest lucru care duce automat la tot felul
de probleme ulterioare caci prin ele se schimba automat flora naturala care
este inlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co va creeaza deci un
fel de flora vaginala in intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte
nocive pentru sanatate.
Cunoscutul specialsist in technica alimentara Udo Pollmer, care apare des
la televiziunea germana ca specialist in domeniu pe teme de alimentatie, a
facut cunoscut acest fapt in una din cartile sale. Insa cui ii pasa, putini
stiu inca.
La televizor el insa nu poate vorbi de asa ceva si nici nu este intrebat.
Nu-i de mirare la cat se castiga cu reclama la iaurturile probiotice de
catre posturile de televiziune. Cum sa-ti alungi clientii ?
Citatul din carte cu privire la acest truc si dauna aduse de consumul de
probiotice este aici in limba germana pt. cine stie:
http://www.wahrheitssuche.org/probiotische-bakterien.html
"Bacteriile profane de iaurt insa nu au obiceiul sa se lipeasca de peretii
intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din lucrurile
digerate. Pe de alta parte bacterrile probiotice nu sunt in stare sa faca
lapte gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide. De aceea
pretioasele bacterii (probiotice) se introduc amestecat pe alta cale,
ulterior, in iaurtul deja fermentat." (Udo Polmmer)
"Bacterii din fecale, din secretii vaginale sau din bacterii care au fost
izolate vreodata la pacienti, bacterii care dupa microbiologul alimentar
Prof. Michael Teuber reprezinta noi specii. Bacterii la care lucreaza si
tehnologii genetici, care provin din fecale de porc sau din intestine de
sobolani. Bacterii a caror specie nici nu este definita clar si care au
fost testate fara scrupule si la sugari. Aici trebuie specificat ca
bacteriile bifide pot fi si patogene, asa cum avertizeaza specialistul
elvetian. Unele bacterii bifide pot provoca carii si chiar meningita" (Udo
Polmmer)
Deci aceste bacterii nici macar nu pot produce iaurt din lapte ! Ele sunt
amestecate in iaurt dupa ce acesta a fermantat.
"Consumul produselor probiotice pot deci sa afecteze flora intestinala.
Pentru microbiologi acest lucru nu este o surpriza.
La urma urmei nici o bacterie nu are chef sa se lupte cu alti patogeni.
Bacteriile se cearta mai degraba cu rudelele lor, care au aceleasi
preferinte alimentare la trocul cu mancare. Si intradevar, indicii despre
efectul nociv al produselor probiotice nu lipsesc. In anul 2000 presa
germana scria "iaurturile probiotice pot periclita viata." Cauza acestor
scandaluri era un congres medicinal in Birmingham unde imunologul vienez
Dr. Wolfgang Graninger isi prezentase rezultatele cercetarilor. Conform
acestora, iaurturile probiotice pot duce la persoanele cu sistemul imunitar
slabit la boli periculaose ca meningita, penumonie sau septicemie. La acest
congers a fost prezentat cazul unui diabetic mai in varsta care a primit de
la consumul de probiotcie un abces la ficat si care a putut fi salvat doar
prin operatie. Seful spitalului vienez, Dr. Elisabeth Pittermann a scos
dupa aceasta intamplare iaurturile probiotice din menu-ul spitalului. Firma
Scheitz din Andechs care produce iaurturi ecologice a eliminat bacteriile
probiotice din lista de ingrediente. Cine vinde cu placere produse care
contin bacterii, care atunci cand sunt gasite de specialistii in igiena
reprezinta o dovada de contaminare fecala ?"(Udo Polmmer)
Problema si mai mare este ca de la introducerea "proboticelor" concernele
au convins, incetul cu incetul, ori prin persuativitatea tipic americana
ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestea, cam toti producatorii de
iaurturi - indiferent ca este probiotic sau nu - sa foloseasca tot aceste
bacterii nocive la preparat iaurtul - asa ca este greu de gasit inca un
iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile traditionale
folosite la facut iaurtul proveneau inainte de la vitel sau vaca. Dupa
Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus siLactobacillus
bulgaricus.
In Germania este acum foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi
bifide.
Cu alte cuvine este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii
vaginale si fecale.
Mancam caca...fara sa stim, fiindca ii credem orbeste pe cei care fac
reclama la TV.
Asta e.
In Google este intre timp extrem de greu de gasit un articol din care sa
reiasa evident ceea ce acum cateva decenii era bine cunoscut despre aceste
bacterii, insa daca cititi carti mai vechi sau cautati cu grija puteti
vedea ca aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iartul, nici cu
intestinele si ca fac cu adevarat parte din flora altor organe. Toate
articolele noi despre aceaste bacterie mint cu nerusinare sau au preluat
minciuna de la altii.
De exemplu mai jos, o firma vinde un produs cu aceleasi bacterii bifide
pt. flora vaginala, idem cu cele care se gasesc si in iarurturile
probiotice de la Danone & Co. In general se stie sau cel putin stia ca
flora vaginala si cea din intestine este complet diferita. Insa in ziua
de azi cine mai gandeste ? Toata lumea crede. Cam orbeste.
Daca cineva foloseste aceleasi bacterii pt. stomac si pt. vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu credeti ?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu